Fiets accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg

Fietsaccu revisie Bonheiden-Putsesteenweg. Accu reviseren elektrische e-bike in Bonheiden-Putsesteenweg is gemakkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bonheiden-Putsesteenweg kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg

Sinds de elektrische fiets is uitgevonden wordt deze alsmaar vaker verkocht, natuurlijk ook in Bonheiden-Putsesteenweg rijden er steeds meer door de stad. Het is lekker om te gaan bewegen met een elektrische fiets. Omdat je veel minder aandrift en druk hoeft te verbruiken houd je het veeltijds langer vol. Op de ebike naar familie die in Bonheiden-Putsesteenweg wonen was vroeger te ver op de fiets, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. De accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Bonheiden-Putsesteenweg

Wanneer de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. Voor een nieuwe fietsaccu bij de lokale fietsenwinkel in Bonheiden-Putsesteenweg moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bonheiden-Putsesteenweg

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en uw accu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding kleine meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart voorleggen. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bonheiden-Putsesteenweg: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van uw accu past perfect in dit plaatje. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bonheiden-Putsesteenweg een extra voordeel dus!

Accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bonheiden-Putsesteenweg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven