Fietsaccu revisie Bonheiden-Putsesteenweg? Accu reviseren elektrische e-bike in Bonheiden-Putsesteenweg is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bonheiden-Putsesteenweg kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Bonheiden-Putsesteenweg rijden er veel meer door de stad. Het is leuk om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in Bonheiden-Putsesteenweg verblijven was vroeger te ver op de ebike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe voortreffelijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Bonheiden-Putsesteenweg voor ieder budget

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Bonheiden-Putsesteenweg dient u al snel denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bonheiden-Putsesteenweg met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op vele voordelen. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Bonheiden-Putsesteenweg: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de toekomst van onze aardbol heel urgent is. Duurzaam omgaan met onderdelen is hierbij zeer belangrijk. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit perspectief. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bonheiden-Putsesteenweg een extra voordeel dus!

Accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bonheiden-Putsesteenweg voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bonheiden-Putsesteenweg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven