Fiets accu revisie Bonheiden. Het reviseren van de accu in Bonheiden kan gewoonlijk op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bonheiden kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Bonheiden. Het is prettig om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. De km die gefietst kunnen worden zijn veelal verder als je persoonlijk moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Bonheiden verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Bonheiden voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Bonheiden kost vaak boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 350 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bonheiden met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met fiets ondersteuning. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Tevens kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Bonheiden: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aardbol uiterst belangrijk is. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit perspectief. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw rekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bonheiden

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bonheiden helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bonheiden is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bonheiden laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bonheiden een extra voordeel dus!

Accu revisie Bonheiden

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bonheiden voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bonheiden

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven