Fiets accu revisie Booischot. Waarom een splinternieuwe fietsaccu aankopen in Booischot als het reviseren van een fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Booischot kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in Booischot. Rijden met een elektrische e-bike is plezierig. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je veel minder vermoeid. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eethuis in Booischot te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Booischot voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog prima in orde zijn. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Booischot moet u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Booischot met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. En dat voor een lage meerprijs. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt daarnaast nog eens rekenen op vele voordelen. Alsook kunt u bij ons terecht als uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Booischot: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde buitengewoon urgent is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij erg voornaam. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Booischot

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Booischot helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Booischot is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Booischot laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Booischot een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Booischot

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Booischot voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerder niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Booischot

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven