Fiets accu revisie Boom! Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Boom wanneer het reviseren van de accu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boom kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend populairder, natuurlijk ook in Boom rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische e-bike is heerlijk. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Op de e-bike naar vrienden die in Boom leven was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe gemakkelijk het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Boom voor ieder budget

Indien de fietsaccu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd veelal nog in goede staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Boom kost meestal boven de 550 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Boom met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt bovendien kiezen voor krachtigere batterijen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit uitermate interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Als de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart voorleggen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Boom: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het hanteren met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boom

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Boom helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boom is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boom laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boom een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Boom

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boom voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Boom

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven