Fiets accu reviesie Boorsem. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Boorsem.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boorsem kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Boorsem. Het is leuk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Omdat je geringer werklust en kracht hoeft te verbruiken houd je het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een gelegenheid in Boorsem te fietsen waar u eerder uitsluitend met de wagen heen ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Boorsem voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lange tijd dikwijls nog in prima staat. {Door uitsluitend de energie cellen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Boorsem. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 150 en 350 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Boorsem met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. En dit alles voor een beperkte meerprijs. Een mooi standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Wanneer de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een onbezorgd hart aanbieden. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Boorsem: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Recyclen van onderdelen is hierbij heel voornaam. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boorsem

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Boorsem helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boorsem is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boorsem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boorsem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Boorsem

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boorsem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Boorsem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven