Fiets accu revisie Boortmeerbeek. Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken fietsen in Boortmeerbeek.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boortmeerbeek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Boortmeerbeek maken gebruik van een elektrische ebike. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Omdat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken houd men het veelal langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetcafé in Boortmeerbeek te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen heen ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met de elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Boortmeerbeek voor ieder budget

Wanneer de accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in uitstekende staat. {Door alleen de batterijen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je alleen datgene wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij uw fiets specialist in Boortmeerbeek. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Boortmeerbeek met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. U kan tevens kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen langer mee en uw bereik wordt groter. De kosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Verder kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Boortmeerbeek: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor constant belangrijker. Het reviseren van uw accu past perfect in dit perspectief. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boortmeerbeek

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Boortmeerbeek helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boortmeerbeek is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boortmeerbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boortmeerbeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Boortmeerbeek

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boortmeerbeek voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Boortmeerbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven