Fiets accu reviesie Borchtlombeek! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Borchtlombeek.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Borchtlombeek kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Borchtlombeek rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische fiets is lekker. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder vermoeid. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eetcafé in Borchtlombeek te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. En hoe fijn het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Toch is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Borchtlombeek voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. {Een nieuwe fietsaccu in Borchtlombeek kost vaak boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Borchtlombeek met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, die cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn relatief bescheiden. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ingeval de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Borchtlombeek: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit perspectief. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Borchtlombeek

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Borchtlombeek helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Borchtlombeek is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Borchtlombeek laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Borchtlombeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Borchtlombeek

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Borchtlombeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Borchtlombeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven