Fiets accu revisie Borculo? Reviseren fietsaccu Borculo lekker voor uw portemonnee en het leefmilieu, doorgaans net zo goed of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Borculo kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Borculo maken gebruik van de elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is plezant. Omdat je minder sterkte en kracht hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Op de ebike naar familie die in Borculo leven was vroeger te ver op de e-bike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Borculo voor ieder budget

Indien de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik meestal nog in goede staat. {Door slechts de cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Borculo moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €475,00. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Borculo met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is denkbaar om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . En dit alles voor een naar verhouding kleine prijs. Een prettig idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Borculo: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt steeds belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor voortdurend belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Borculo

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Borculo helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Borculo is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Borculo laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Borculo een extra voordeel dus!

Accu revisie Borculo

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Borculo voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Borculo

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven