Fiets accu revisie Borger? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken ebike’s in Borger.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Borger kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze alsmaar meer verkocht, natuurlijk ook in Borger rijden er veel meer door de stad. Het is leuk om erop uit te trekken met een elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal langer wanneer je persoonlijk moet trappen. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Borger te fietsen waar u eerder alleen met de wagen naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Borger voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog uitstekend. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij de fiets expert in Borger. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Borger met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is geoorloofd om krachtigere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Borger: Denk aan de leefomgeving

We werken in een periode waarin de toekomst van onze aarde buitengewoon belangrijk is. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar ook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Borger

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Borger helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Borger is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Borger laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Borger een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Borger

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Borger voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Borger

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven