Fiets accu revisie Borgerhout! Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Borgerhout wanneer het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Borgerhout kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Borgerhout maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is gemakkelijk om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je vaak minder uitgeput. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetcafé in Borgerhout te fietsen waar u vroeger alleen met de auto naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Borgerhout voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. De behuizing kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Borgerhout kost vaak boven de 550 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Borgerhout met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de energie cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan wat u eerst had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Borgerhout: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het hanteren met alles wat wij toepassen staat hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Borgerhout

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Borgerhout helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Borgerhout is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Borgerhout laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Borgerhout een extra voordeel dus!

Accu revisie Borgerhout

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Borgerhout voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Borgerhout

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven