Fiets accu reviesie Borgharen? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Borgharen.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Borgharen kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Borgharen. Fietsen met een elektrische e-bike is plezant. Doordat je veel geringer werklust en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veel langer vol. Het is nu denkbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Borgharen te fietsen waar u voorheen enkel met de auto naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren dient de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Borgharen voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De behuizing kan b.v. nog goed in orde zijn. {Door alleen de energie cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Borgharen. Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Borgharen met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. Het is mogelijk om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fietsaccu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan ook nog eens rekenen op veel pluspunten. Bovendien kunt u bij ons terecht als uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Borgharen: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Borgharen

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Borgharen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Borgharen is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Borgharen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Borgharen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Borgharen

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Borgharen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Borgharen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven