Fiets accu reviesie Borgloon? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Borgloon.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Borgloon kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Borgloon maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is prettig. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veelal minder uitgeput. Even dringend naar de winkel in Borgloon is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. En hoe prettig het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Borgloon voor ieder budget

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. veelal nog uitstekend. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Borgloon kost meestal boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Borgloon met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is uw keuze of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding lage meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Borgloon: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom constant belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet louter uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Borgloon

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Borgloon helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Borgloon is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Borgloon laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Borgloon een extra voordeel dus!

Accu revisie Borgloon

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Borgloon voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Borgloon

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven