Fiets accu revisie Born? Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van m’n accu in Born?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Born kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze telkens populairder, zeker ook in Born rijden er veel meer door de stad. Het is fijn om te reizen met de elektrische e-bike. Doordat je veel geringer werklust en druk hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Even gauw naar de winkel in Born is nu gemakkelijk met de ebike te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. Plus hoe plezant het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Born voor ieder budget

Wanneer de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike expert in Born. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Born met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, die cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt immers maar enigszins meer. Een mooi oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Born: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze planeet zeer cruciaal is. Het hanteren met alles wat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past goed in dit perspectief. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Born

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Born helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Born is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Born laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Born een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Born

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Born voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de route naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Born

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven