Fiets accu reviesie Borne. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Borne.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Borne kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Borne maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is leuk om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veel minder moe. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Borne te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen naar toe ging. En hoe plezant het rijden ook is met een elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Borne voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is meestal na lang gebruik vaak nog in prima staat. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Borne. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Borne met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . En dit voor een relatief geringe prijs. In plaats van een andere accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. Wij doen er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Borne: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hiertoe extreem belangrijk. Het reviseren van de fietsaccu past prima in dit plaatje. Alles dat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Borne

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Borne helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Borne is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Borne laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Borne een extra voordeel dus!

Accu revisie Borne

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Borne voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Borne

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven