Fietsaccu revisie Bornem? Accu reviseren elektrische e-bike in Bornem is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bornem kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Bornem maken gebruik van de elektrische fiets. Fietsen met een elektrische ebike is leuk. Omdat je geringer sterkte en druk hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Bornem leven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers nagenoeg alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bornem voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. U bent minimaal 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike specialist in Bornem. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bornem met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is aan u of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een aardig standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Alsmede kunt u bij ons terecht indien uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bornem: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt steeds belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past prima in dit plaatje. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bornem

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bornem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bornem is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bornem laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bornem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bornem

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bornem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bornem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven