Fiets accu reviesie Borsbeek? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Borsbeek.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Borsbeek kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Borsbeek rijden er steeds meer rond. Het is gemakkelijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel geringer levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een bistro in Borsbeek te fietsen waar u voorheen enkel met de wagen naar toe ging. En hoe leuk het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Borsbeek voor ieder budget

Indien de accu vervangen moet worden betekent dat  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd vaak nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Borsbeek dient u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Borsbeek met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . En dat alles voor een naar verhouding kleine meerprijs. Een goed standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Borsbeek: Denk aan de natuur

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van onderdelen is hierbij erg belangrijk. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Borsbeek

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Borsbeek helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Borsbeek is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Borsbeek laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Borsbeek een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Borsbeek

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Borsbeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Borsbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven