Fiets accu reviesie Boshoven! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Boshoven.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boshoven kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Boshoven. Fietsen met een elektrische fiets is prettig. Doordat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veelal langer vol. Even gauw naar de zaak in Boshoven is nu gemakkelijk per e-bike te doen, daar u eerst mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Boshoven voor ieder budget

Ingeval de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in goede staat. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Boshoven. Bij ons kunt u tussen de 150 en 300 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het type fiets dat u heeft.

Fietsaccu revisie Boshoven met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met support. En dat alles voor een relatief beperkte meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Boshoven: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor almaar belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boshoven

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Boshoven helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boshoven is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boshoven laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boshoven een extra voordeel dus!

Accu revisie Boshoven

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boshoven voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Boshoven

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven