Fiets accu revisie Boskoop

Fiets accu revisie Boskoop! Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Boskoop.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boskoop kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Boskoop

De elektrische ebike is niet meer weg te denken uit de straten van Boskoop. Rijden met een elektrische e-bike is prettig. Er hoeft nagenoeg niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veel minder vermoeid. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restaurant in Boskoop te fietsen waar u vroeger enkel met de auto heen ging. Plus hoe plezierig het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Boskoop

Wanneer de fiets accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog uitstekend. {Door enkel de cellen te vernieuwen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Boskoop. Bij ons kan men tussen de 100 en 250 euro besparen door de accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Boskoop

Wij starten onze vervolgstappen met een controle om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen bewaren. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit erg verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een aantrekkelijk oordeel om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Indien de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons zeker van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Boskoop: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het hanteren met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Boskoop

Het is aangenaam om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Boskoop helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boskoop is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boskoop laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boskoop een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Boskoop

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boskoop voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerder niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Boskoop

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven