Fiets accu revisie Boskoop? Reviseren fietsaccu voor vrijwel alle merken e-bike’s in Boskoop.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boskoop kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Boskoop. Het is plezierig om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. Omdat je geringer energie en druk hoeft te gebruiken hou je het veelal langer vol. Even dringend naar de stad in Boskoop is voortaan eenvoudig per ebike te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Boskoop voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. De behuizing kan b.v. nog goed in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. {Een nieuwe accu in Boskoop kost dikwijls boven de 550 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 500 euro besparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Boskoop met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. U kunt ook kiezen voor krachtigere cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een beperkte meerprijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Boskoop: Denk aan de leefomgeving

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor steeds belangrijker. Accu revisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. De batterijen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boskoop

Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Boskoop helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boskoop is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boskoop laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boskoop een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Boskoop

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boskoop voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Boskoop

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven