Fiets accu revisie Bosschenhoofd? Wat kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fiets accu in Bosschenhoofd?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bosschenhoofd kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Bosschenhoofd maken gebruik van een elektrische fiets. Het is heerlijk om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je geringer levensenergie en kracht hoeft te gebruiken houd men het veel langer vol. Even snel naar de winkel in Bosschenhoofd is voortaan eenvoudig met de fiets te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bosschenhoofd voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De chip kan b.v. nog dik in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de fiets expert in Bosschenhoofd. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dat hangt wel af het type ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bosschenhoofd met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Wanneer de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Bosschenhoofd: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt telkens belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past opperbest in dit plaatje. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bosschenhoofd

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bosschenhoofd helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bosschenhoofd is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bosschenhoofd laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bosschenhoofd een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bosschenhoofd

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bosschenhoofd voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bosschenhoofd

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven