Fiets accu revisie Bost? Hoeveel kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fiets accu in Bost?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bost kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Bost maken gebruik van de elektrische fiets. Het is aangenaam om te gaan bewegen met een elektrische ebike. Omdat je geringer energie en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restauratie in Bost te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Hoe leuk het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Bost voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. De computer kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Bost dient u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 350 euro besparen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Bost met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere energie cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen met steun en uw fiets accu langer mee gaat. En dit alles voor een geringe meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Daarnaast kunt u bij ons terecht als uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Bost: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van de accu past prima in dit plaatje. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bost

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bost helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bost is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bost laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bost een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bost

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bost voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bost

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven