Fiets accu revisie Boutersem? Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn fiets accu in Boutersem?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boutersem kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Boutersem. Rijden met een elektrische ebike is lekker. Doordat je veel geringer werklust en kracht hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Op de ebike naar familie die in Boutersem verblijven was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Boutersem voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in goede staat. De energie cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe fiets accu in Boutersem kost meestal boven de 625 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 350 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Boutersem met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is uw voorkeur of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn relatief beperkt. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Boutersem: Denk aan de natuur

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol bijzonder belangrijk is. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past perfect in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boutersem

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Boutersem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boutersem is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boutersem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boutersem een extra voordeel dus!

Accu revisie Boutersem

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boutersem voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Boutersem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven