Fiets accu revisie Boutersem

Fietsaccu revisie Boutersem. Accu reviseren elektrische e-bike in Boutersem is simpel en goedkoop.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boutersem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Boutersem

Steeds meer mensen uit Boutersem maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische fiets is prettig. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Op de e-bike naar vrienden die in Boutersem gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Boutersem

Wanneer de fiets accu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vervangen dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Boutersem dient u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €500,00. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Boutersem

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. U bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kunt ook kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Een interessant idee om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Bovendien kunt u bij ons terecht als uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Boutersem: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aarde extreem cruciaal is. Het hanteren met alles wat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Vanwege de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Boutersem

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Boutersem helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boutersem is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boutersem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boutersem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Boutersem

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boutersem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Boutersem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven