Fiets accu revisie Bouwel? Ook onze bezoekers uit Bouwel zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bouwel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Bouwel. Fietsen met een elektrische ebike is aangenaam. Omdat je minder energie en druk hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Bouwel verblijven was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bouwel voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in prima staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. {Een nieuwe accu in Bouwel kost meestal boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 150 en 350 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Bouwel met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met steun en de fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Bouwel: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom voortdurend belangrijker. Het reviseren van de accu past opperbest in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bouwel

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bouwel helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bouwel is de moeite waard. De prijzen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bouwel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bouwel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bouwel

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bouwel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bouwel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven