Fiets accu revisie Boven-Hardinxveld? Het reviseren van de fietsaccu in Boven-Hardinxveld kan doorgaans op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boven-Hardinxveld kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Boven-Hardinxveld. Het is behaaglijk om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Omdat je geringer sterkte en kracht hoeft toe te passen houd men het veelal langer vol. Op de e-bike naar familie die in Boven-Hardinxveld gehuisvest zijn was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Boven-Hardinxveld voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog goed. {Door slechts de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Boven-Hardinxveld kost dikwijls boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Boven-Hardinxveld met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien inzetbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte fiets accu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit erg aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ingeval de accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ook van harte welkom. Wij doen er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Boven-Hardinxveld: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij erg belangrijk. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boven-Hardinxveld

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Boven-Hardinxveld helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boven-Hardinxveld is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boven-Hardinxveld laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boven-Hardinxveld een extra voordeel dus!

Accu revisie Boven-Hardinxveld

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boven-Hardinxveld voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Boven-Hardinxveld

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven