Fiets accu revisie Bovenkarspel! Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fiets accu in Bovenkarspel?

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bovenkarspel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Bovenkarspel. Het is voortreffelijk om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je eigenhandig moet trappen. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eethuis in Bovenkarspel te fietsen waar u voorheen alleen met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende procedure die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bovenkarspel voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Bovenkarspel moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bovenkarspel met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde fietsaccu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Indien de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Bovenkarspel: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Door de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bovenkarspel

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bovenkarspel helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bovenkarspel is de moeite waard. De prijzen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bovenkarspel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bovenkarspel een extra voordeel dus!

Accu revisie Bovenkarspel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bovenkarspel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bovenkarspel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven