Fiets accu reviesie Bovensmilde! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Bovensmilde.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bovensmilde kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze alsmaar meer verkocht, zeker ook in Bovensmilde rijden er steeds meer rond. Rijden met een elektrische fiets is leuk. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal verder als je persoonlijk moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Bovensmilde gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe gemakkelijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bovensmilde voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in prima staat. {Door enkel de cellen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je slechts dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij de fiets specialist in Bovensmilde. Bij ons kan men tussen de 125 en 400 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het type fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Bovensmilde met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Verder kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bovensmilde: Denk aan het milieu

De aarde wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor constant belangrijker. Door de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bovensmilde

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Bovensmilde helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bovensmilde is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bovensmilde laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bovensmilde een extra voordeel dus!

Accu revisie Bovensmilde

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bovensmilde voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bovensmilde

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven