Fiets accu revisie Boxmeer! Ook onze klanten uit Boxmeer zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boxmeer kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Boxmeer maken gebruik van de elektrische fiets. Het is lekker om te gaan werken met een elektrische fiets. Doordat je geringer levensenergie en druk hoeft toe te passen houd men het heel wat langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een bistro in Boxmeer te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Boxmeer voor ieder budget

Indien de accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fiets accu in Boxmeer kost vaak boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Boxmeer met garantie

We starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kan bovendien kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uiterst aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. In plaats van een splinternieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Wanneer de accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons zeker  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Boxmeer: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol buitengewoon urgent is. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar ook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boxmeer

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Boxmeer helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boxmeer is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boxmeer laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boxmeer een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Boxmeer

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boxmeer voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Boxmeer

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven