Fiets accu reviesie Boxtel? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Boxtel.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Boxtel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Boxtel rijden er veel meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is plezant. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veel verder ingeval je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om b.v. naar een restauratie in Boxtel te fietsen waar u vroeger enkel met de wagen naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Boxtel voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd moet worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met behoorlijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Boxtel. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 300 euro uitsparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets wat u heeft.

Fietsaccu revisie Boxtel met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Ingeval de fiets accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Boxtel: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom voortdurend belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alles dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Boxtel

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Boxtel helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Boxtel is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Boxtel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Boxtel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Boxtel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Boxtel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met fraai weer met de e-bike naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Boxtel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven