Fiets accu revisie Brakel? Ook onze klanten uit Brakel zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Brakel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Brakel maken gebruik van een elektrische ebike. Fietsen met een elektrische fiets is plezant. Doordat je minder energie en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veelal langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Brakel verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe lekker het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Brakel voor ieder budget

Wanneer de accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog prima. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe accu in Brakel kost meestal boven de 550 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 500 euro besparen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Brakel met garantie

Wij beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is mogelijk om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . En dit voor een kleine meerprijs. In plaats van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Bovendien kunt u bij ons terecht als uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Brakel: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol extreem cruciaal is. Het toekomstgericht omgaan met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Door de accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet slechts uw beurs wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Brakel

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Brakel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Brakel is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Brakel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Brakel een extra voordeel dus!

Accu revisie Brakel

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Brakel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerder niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Brakel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven