Fiets accu revisie Brasschaat! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in Brasschaat.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Brasschaat kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van Brasschaat. Rijden met een elektrische fiets is plezant. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder vermoeid. Even gauw naar de zaak in Brasschaat is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u vroeger wellicht met de trein hier naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Brasschaat voor ieder budget

Wanneer de accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de chip b.v. veelal nog prima. {Door enkel de batterijen te vernieuwen houd u de kosten laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Brasschaat dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 500 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Brasschaat met garantie

We beginnen ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere energie cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, die cellen gaan langer mee en hiermee kunt u langer fietsen met ondersteuning. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Brasschaat: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor steeds belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit plaatje. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Brasschaat

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Brasschaat helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Brasschaat is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Brasschaat laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Brasschaat een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Brasschaat

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Brasschaat voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Brasschaat

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven