Fiets accu revisie Brecht? Reviseren fietsaccu Brecht prima voor uw portemonnee en het milieu, vaak net zo perfect of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Brecht kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Brecht. Het is heerlijk om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer ingeval je persoonlijk moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Brecht gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Zeker is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Brecht voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Brecht dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 300 euro besparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het merk elektrische fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Brecht met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is geoorloofd om sterkere cellen erin te zetten dan die u in de versleten fietsaccu had, die batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Indien de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart voorleggen. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Brecht: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Brecht

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Brecht helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Brecht is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Brecht laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Brecht een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Brecht

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Brecht voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Brecht

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven