Fietsaccu revisie Breda? Accu reviseren elektrische ebike in Breda is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Breda kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit de straten in Breda. Rijden met een elektrische ebike is lekker. De km die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer als je eigenhandig moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Breda te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Plus hoe heerlijk het rijden ook is met de elektrische e-bike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Breda voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De computer kan b.v. nog goed in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Breda moet u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Bij ons kan men tussen de 100 en 300 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische e-bike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Breda met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is aan u of u sterkere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding beperkte meerprijs. Een aardig plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu compleet niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om deze accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Breda: Denk aan het milieu

De aarde wordt alsmaar belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor constant belangrijker. Vanwege uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar alsook onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Breda

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Breda helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Breda is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Breda laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Breda een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Breda

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Breda voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Breda

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven