Fiets accu reviesie Bree! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Bree.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bree kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Bree maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is lekker om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar familie die in Bree gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bree voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog perfect in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in uitstekende staat. De energie cellen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Bree. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 350 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bree met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kan tevens kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dat voor een naar verhouding beperkte prijs. Een aardig oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Verder kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Bree: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met onderdelen is hierbij uiterst voornaam. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bree

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bree helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bree is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bree laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bree een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bree

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bree voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafĂ©. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bree

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven