Fiets accu revisie Breedeweg. Ook onze klanten uit Breedeweg zijn gelukkig met onze accu revisie service!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Breedeweg kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Breedeweg. Het is voortreffelijk om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer levensenergie en kracht hoeft te verbruiken houd men het veelal langer vol. Op de fiets naar vrienden die in Breedeweg verblijven was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Een kostenbesparende manier die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Breedeweg voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog prima. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je enkel dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Breedeweg dient u al snel denken aan een (geld)som groter dan €525,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Breedeweg met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. U kunt tevens kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. De prijzen hiervoor zijn relatief minimaal. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Bovendien kunt u bij ons terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Breedeweg: Denk aan het milieu

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze planeet uiterst urgent is. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij extreem belangrijk. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Breedeweg

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Breedeweg helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Breedeweg is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Breedeweg laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Breedeweg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Breedeweg

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Breedeweg voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerst niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Breedeweg

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven