Fietsaccu revisie Breskens. Accu reviseren elektrische e-bike in Breskens is simpel en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Breskens kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische ebike is ook niet meer weg te denken uit de straten van Breskens. Het is gemakkelijk om te reizen met de elektrische e-bike. Doordat je geringer energie en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een bistro in Breskens te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Breskens voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog goed in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fiets accu in Breskens kost dikwijls boven de 600 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 150 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Breskens met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan verder kiezen voor krachtigere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dat voor een lage prijs. Een prettig standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Breskens: Denk aan het milieu

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Recyclen van benodigdheden is hierbij zeer voornaam. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Alles wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Breskens

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Breskens helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Breskens is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Breskens laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Breskens een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Breskens

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Breskens voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Breskens

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven