Fiets accu revisie Breskens

Fiets accu revisie Breskens! Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fietsaccu in Breskens?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Breskens kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Breskens

De elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Breskens. Het is gemakkelijk om naar je werk te gaan met de elektrische fiets. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder ingeval je zelf moet trappen. Even snel naar de zaak in Breskens is nu gemakkelijk met de fiets te doen, daar u eerst wellicht met de auto hier naar toe ging. Plus hoe prettig het rijden ook is met een elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Breskens

Indien de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog prima. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Breskens dient u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €525,00. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Breskens

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een relatief kleine prijs. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Indien de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u die fiets accu bij ons met een gerust hart aanbieden. De kans is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Breskens: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aarde heel urgent is. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij extreem belangrijk. Het reviseren van uw fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. De batterijen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet enkel uw knip wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Breskens

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Breskens helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Breskens is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Breskens laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Breskens een extra voordeel dus!

Accu revisie Breskens

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Breskens voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voordien niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Breskens

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven