Fietsaccu revisie Breugel? Accu reviseren elektrische e-bike in Breugel is makkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Breugel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Breugel rijden er veel meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is gemakkelijk. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je persoonlijk moet trappen. Even snel naar de stad in Breugel is nu eenvoudig met de ebike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te fietsen met uw elektrische fiets, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Breugel voor ieder budget

Indien de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog prima. {Door uitsluitend de energie cellen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je enkel datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Breugel kost dikwijls boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 300 euro uitsparen door de fiets accu te reviseren, dit hangt wel af van het type ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Breugel met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de batterijen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan die u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief bescheiden. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om deze fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Breugel: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze aardbol uiterst urgent is. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past opperbest in dit perspectief. De cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Breugel

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Breugel helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Breugel is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Breugel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Breugel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Breugel

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Breugel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Breugel

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven