Fiets accu revisie Breukelen! Reviseren accu Breukelen lekker voor uw beurs en het leefmilieu, vaak net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Breukelen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Breukelen maken gebruik van de elektrische fiets. Het is behaaglijk om te gaan bewegen met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer levensenergie en druk hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Even vlug naar de stad in Breukelen is voortaan gemakkelijk met de fiets te doen, daar u vroeger misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Breukelen voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. De computer kan b.v. nog uitstekend in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij de fiets expert in Breukelen. Door ons uw accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Breukelen met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. U bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is uw keuze of u krachtigere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen met ondersteuning en uw fietsaccu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding beperkte meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch  welkom. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Breukelen: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij consumeren staat hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past prima in dit perspectief. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Breukelen

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Breukelen helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Breukelen is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Breukelen laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Breukelen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Breukelen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Breukelen voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Breukelen

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven