Fiets accu reviesie Brielle! Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Brielle.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Brielle kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Brielle. Het is behaaglijk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. Omdat je geringer werklust en druk hoeft te verbruiken hou je het veel langer vol. Even snel naar de stad in Brielle is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u voorheen wellicht met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Brielle voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog uitstekend. {Door slechts de energie cellen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen dient te worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een splinternieuwe accu met behoorlijke kracht, ook bij de ebike specialist in Brielle. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Brielle met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt zelf welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt tevens kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer interessant, u betaalt immers maar enigszins meer. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een gerust hart aanbieden. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Brielle: Denk aan het milieu

We werken in een periode waarin de vooruitzichten van onze planeet erg urgent is. Recyclen van materialen is hiermee buitengewoon belangrijk. Het reviseren van de fiets accu past uitstekend in dit perspectief. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Brielle

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Brielle helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Brielle is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Brielle laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Brielle een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Brielle

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Brielle voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Brielle

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven