Fiets accu revisie Broechem? Het reviseren van de accu in Broechem kan vaak op korte termijn gebeuren.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Broechem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, zeker ook in Broechem rijden er steeds meer door de stad. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische ebike. Omdat je minder levensenergie en druk hoeft te verbruiken hou je het veelal langer vol. Even gauw naar de winkel in Broechem is voortaan gemakkelijk met de ebike te doen, daar u eerst soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De accu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Broechem voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat  niet dat de andere onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. De cassette is meestal na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Broechem. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Broechem met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u krachtigere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Ten opzichte van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op vele pluspunten. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Broechem: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles wat wij verbruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fiets accu past perfect in dit plaatje. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Broechem

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Broechem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Broechem is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Broechem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Broechem een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Broechem

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Broechem voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Broechem

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven