Fiets accu revisie Broek in Waterland? Wat kan ik uitsparen met het reviseren van m’n accu in Broek in Waterland?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Broek in Waterland kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Broek in Waterland maken gebruik van de elektrische ebike. Het is aangenaam om te reizen met de elektrische ebike. Omdat je geringer werklust en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het heel wat langer vol. Even snel naar de zaak in Broek in Waterland is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe plezant het ook is om te fietsen met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Broek in Waterland voor ieder budget

Ingeval de accu vervangen dient te worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vervangen dienen te worden. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een splinternieuwe fietsaccu in Broek in Waterland kost dikwijls boven de 625 Euro, tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 450 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Broek in Waterland met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, zullen we weer hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. U kan verder kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. En dat alles voor een kleine meerprijs. Een aangenaam standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart aanbieden. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Broek in Waterland: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom almaar belangrijker. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Broek in Waterland

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Broek in Waterland helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Broek in Waterland is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Broek in Waterland laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Broek in Waterland een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Broek in Waterland

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Broek in Waterland voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Broek in Waterland

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven