Fiets accu revisie Broek op Langedijk? Hoeveel kan ik besparen met het reviseren van mijn accu in Broek op Langedijk?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Broek op Langedijk kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Broek op Langedijk maken gebruik van een elektrische ebike. Het is behaaglijk om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder als je eigenhandig moet trappen. Even snel naar de zaak in Broek op Langedijk is voortaan gemakkelijk per fiets te doen, daar u eerst soms met de auto hier naar toe ging. Hoe lekker het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een paar jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Broek op Langedijk voor ieder budget

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de elektronica b.v. doorgaans nog perfect. {Door alleen de cellen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je enkel dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Broek op Langedijk kost vaak boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Broek op Langedijk met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kan tevens kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit uitermate aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Tevens kunt u bij ons terecht ingeval uw accu compleet niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Broek op Langedijk: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt telkens belangrijker. Recyclen van materialen is hierbij erg voornaam. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. De batterijen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw rekening blij, maar alsmede onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Broek op Langedijk

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Broek op Langedijk helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Broek op Langedijk is de moeite waard. De prijzen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Broek op Langedijk laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Broek op Langedijk een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Broek op Langedijk

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Broek op Langedijk voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Broek op Langedijk

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven