Fiets accu revisie Bruinisse. Reviseren accu Bruinisse lekker voor uw beurs en het leefmilieu, dikwijls net zo aantrekkelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bruinisse kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Bruinisse. Het is prettig om naar je werk te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je veel minder sterkte en dynamiek hoeft toe te passen houd je het veeltijds langer vol. Het is nu denkbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Bruinisse te fietsen waar u voorheen alleen met de wagen naar toe ging. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Bruinisse voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Bruinisse moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bruinisse met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met steun en de accu langer mee gaat. En dit voor een beperkte prijs. Ten opzichte van een andere fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u die fietsaccu bij ons ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Bruinisse: Denk aan het milieu

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Recyclen van onderdelen is hierbij extreem belangrijk. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bruinisse

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bruinisse helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bruinisse is de moeite waard. De kosten zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bruinisse laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bruinisse een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bruinisse

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bruinisse voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bruinisse

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven