Fiets accu revisie Brussegem. Ook onze klanten uit Brussegem zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Brussegem kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Brussegem maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is plezierig. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je persoonlijk moet trappen. Even gauw naar de zaak in Brussegem is voortaan fijn met de fiets te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Brussegem voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog uitstekend in orde. De cassette is meestal na lange tijd dikwijls nog in prima staat. {Door slechts de batterijen te verwisselen houd u de uitgave laag en vervang je uitsluitend dat wat echt vervangen moet worden.} {Een nieuwe fiets accu in Brussegem kost meestal boven de 625 Euro, dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 100 en 450 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike dat u heeft.

Fietsaccu revisie Brussegem met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. En dat alles voor een naar verhouding lage prijs. Een aantrekkelijk plan om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Indien de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Brussegem: Denk aan de leefomgeving

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we consumeren staat hoog op de agenda. Door uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Brussegem

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Brussegem helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Brussegem is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Brussegem laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Brussegem een extra voordeel dus!

Accu revisie Brussegem

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Brussegem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Brussegem

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven