Fiets accu revisie Brustem? Hoeveel kan ik uitsparen met het reviseren van mijn fietsaccu in Brustem?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Brustem kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Brustem maken gebruik van een elektrische ebike. Het is gemakkelijk om ergens op visite te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer energie en dynamiek hoeft te verbruiken houd men het veelal langer vol. Even dringend naar de stad in Brustem is voortaan fijn met de e-bike te doen, daar u voorheen soms met de trein hier naar toe ging. En hoe plezierig het fietsen ook is met een elektrische fiets, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Brustem voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. De behuizing kan bijvoorbeeld nog goed in orde zijn. {Door alleen de energie cellen te verwisselen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke capaciteit, ook bij uw fiets specialist in Brustem. Bij ons kan men tussen de 100 en 350 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Brustem met garantie

We beginnen ons stappenplan met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen en de accu langer mee gaat. En dit voor een geringe prijs. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op veel pluspunten. Ingeval de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Brustem: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het omgaan met alles wat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Brustem

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Brustem helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Brustem is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Brustem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Brustem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Brustem

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Brustem voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Brustem

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven