Fiets accu revisie Budel? Waarom een nieuwe fietsaccu bestellen in Budel als het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Budel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Budel rijden er steeds meer rond. Het is aangenaam om te gaan werken met een elektrische ebike. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer ingeval je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de zaak in Budel is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u voorheen misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe prettig het ook is om te fietsen met de elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vernieuwen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Budel voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de accu. {Een nieuwe fietsaccu in Budel kost meestal boven de 550 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Budel met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog degelijk zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kunt verder kiezen voor zwaardere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een verleidelijk standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Indien de accu van uw elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Budel: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de wereld wordt daarom almaar belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past uitstekend in dit perspectief. De energie cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Budel

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Budel helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Budel is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Budel laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Budel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Budel

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Budel voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Budel

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven