Fiets accu revisie Buitenpost! Reviseren accu Buitenpost juist voor uw portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo degelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Buitenpost kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Buitenpost rijden er veel meer door de stad. Het is voortreffelijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veel langer als je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een restaurant in Buitenpost te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. En hoe voortreffelijk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Buitenpost voor ieder budget

Indien de fiets accu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Buitenpost. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Buitenpost met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. We overleggen meestal met u wat voor cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw voorkeur of u krachtigere energie cellen in uw accu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. En dit voor een naar verhouding lage meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Daarnaast kunt u bij ons terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om de accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Buitenpost: Denk aan de leefomgeving

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor continu belangrijker. Het reviseren van uw fiets accu past uitstekend in dit plaatje. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Buitenpost

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Buitenpost helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Buitenpost is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Buitenpost laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Buitenpost een extra voordeel dus!

Accu revisie Buitenpost

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Buitenpost voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Buitenpost

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven