Fiets accu revisie Buizingen! Ook onze klanten uit Buizingen zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Buizingen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Buizingen maken gebruik van een elektrische ebike. Rijden met een elektrische ebike is prettig. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal verder ingeval je eigenhandig moet trappen. Even snel naar de winkel in Buizingen is voortaan fijn per ebike te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. Plus hoe behaaglijk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn geheel vernieuwen van de fietsaccu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Buizingen voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder hard. De computer kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. {Een nieuwe fiets accu in Buizingen kost vaak boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Buizingen met garantie

We starten onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt zelf welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. Het is denkbaar om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen . Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een mooi standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Indien de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Buizingen: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we consumeren staat hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw beurs wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Buizingen

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Buizingen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Buizingen is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Buizingen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Buizingen een extra voordeel dus!

Accu revisie Buizingen

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Buizingen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Buizingen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven