Fiets accu revisie Buizingen

Fiets accu reviesie Buizingen! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Buizingen.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Buizingen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Buizingen

Die elektrische fiets is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Buizingen. Het is fijn om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Doordat je minder levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Buizingen gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe lekker het rijden ook is met de elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Toch is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle fiets accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Buizingen

Indien de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De cassette is meestal na lange tijd dikwijls nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. {Een nieuwe fiets accu in Buizingen kost vaak boven de 550 Euro, dit is mede afhankelijk van de aantal Kwh.} Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Buizingen

Wij starten ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. In de accu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief bescheiden. Een goed standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks  meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Buizingen: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we verbruiken staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Buizingen

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Buizingen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Buizingen is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Buizingen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Buizingen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Buizingen

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Buizingen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerst bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feest of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Buizingen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven