Fiets accu reviesie Bunnik? Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Bunnik.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bunnik kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Bunnik maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is aangenaam om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel minder levensenergie en druk hoeft te verbruiken houd je het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eethuis in Bunnik te fietsen waar u eerder enkel met de wagen heen ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Bunnik voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog goed. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. Voor een nieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Bunnik dient u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €525,00. Bij ons kunt u tussen de 100 en 450 euro bezuinigen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Bunnik met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen . En dat alles voor een naar verhouding beperkte prijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bunnik: Denk aan het milieu

We leven in een periode waarin de toekomst van onze aardbol uiterst urgent is. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor continu belangrijker. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bunnik

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bunnik helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bunnik is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bunnik laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bunnik een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Bunnik

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bunnik voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bunnik

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven