Fiets accu revisie Bunsbeek. Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Bunsbeek wanneer het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bunsbeek kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze steeds vaker verkocht, natuurlijk ook in Bunsbeek rijden er steeds meer rond. Het is plezierig om te reizen met de elektrische e-bike. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer als je eigenhandig moet trappen. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een bistro in Bunsbeek te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. En hoe plezant het fietsen ook is met de elektrische ebike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Bunsbeek voor ieder budget

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De computer kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Bunsbeek. Door ons uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Bunsbeek met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de accu te reviseren. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is mogelijk om krachtigere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met support. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart voorleggen. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bunsbeek: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de toekomst van onze aarde uiterst urgent is. Recyclen van benodigdheden is hierbij uiterst belangrijk. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit perspectief. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bunsbeek

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Bunsbeek helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bunsbeek is de moeite waard. De bedragen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bunsbeek laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bunsbeek een extra voordeel dus!

Accu revisie Bunsbeek

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bunsbeek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Bunsbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven