Fiets accu revisie Bunschoten! Het reviseren van de accu in Bunschoten kan doorgaans op korte termijn plaatsvinden.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Bunschoten kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Bunschoten rijden er steeds meer rond. Het is prettig om te reizen met de elektrische fiets. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer indien je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een gelegenheid in Bunschoten te fietsen waar u voorheen alleen met de auto heen ging. Plus hoe fijn het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Bunschoten voor ieder budget

Indien de fiets accu vervangen moet worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de fietsook vervangen moeten worden. De chip kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Bunschoten moet u al snel denken aan een bedrag groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Bunschoten met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om krachtigere cellen erin te zetten dan die u in de versleten fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen . En dit voor een naar verhouding lage prijs. Een aangenaam oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Bunschoten: Denk aan het milieu

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met materialen is hierbij erg belangrijk. Het reviseren van uw accu past goed in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar alsook onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Bunschoten

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Bunschoten helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Bunschoten is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Bunschoten laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Bunschoten een extra voordeel dus!

Accu revisie Bunschoten

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Bunschoten voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Bunschoten

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven