Fiets accu revisie Burcht? Op zoek naar meer info over het reviseren van een accu in Burcht? Fiets-accu.nl helpt u graag verder!

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Burcht kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Burcht maken gebruik van een elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische fiets is prettig. Doordat je minder energie en kracht hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Burcht leven was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Burcht voor ieder budget

Ingeval de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dit nog niet dat de verschillende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in prima staat. De batterijen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 550 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Burcht. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Burcht met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen behouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is aan u of u sterkere cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een naar verhouding lage prijs. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart aanbieden. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Burcht: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Recyclen van benodigdheden is hierbij heel belangrijk. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Burcht

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Burcht helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Burcht is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Burcht laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Burcht een extra voordeel dus!

Accu revisie Burcht

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Burcht voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met goed weer met de e-bike naar een feestje of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Burcht

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven